Copyright © 2020 EUROLAB Laboratuvar A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.

Türcert Haberler

Kuruluşumuz Uluslararası Yangın ve Güvenlik Sempozyumu’na Katıldı

Kuruluşumuz, Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı tarafından 4-5 Aralık tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Yangın ve Güvenlik Sempozyumu’na katılmıştır. Bu yıl sempozyumda endüstriyel tesis yangınları ön plana çıkmış ve başta fabrika yangınları olmak üzere endüstriyel tesislerde çıkan yangınların büyük risk yarattığı vurgulanmıştır.

Kuruluşumuz Uluslararası Yangın ve Güvenlik Sempozyumu’na Katıldı

Çalışmalarda, yangın risk yönetiminden can güvenliğine, yangın uyarı ve otomatik söndürme sistemlerinden sigorta işlemlerine kadar endüstriyel tesislerde yangın güvenliğine yönelik çok sayıda konu ele alınmış ve endüstriyel yangınlar sırasında yaşanan kayıpların en aza indirilmesi için gerekenler tartışılmıştır.

Sempozyuma ülkemizden ve yabancı ülkelerden 50’ye yakın akademisyen, bilim adamı ve uzman konuşmacı olarak katılmıştır. Katılımcılar arasında yangın güvenlik profesyonelleri, resmi kuruluş temsilcileri, tasarım ve uygulama mühendisleri, danışmanlar, sigortacılar, üretici firmalar, tedarikçi firmalar ve teknik elemanlar bulunmaktadır.

Bu sempozyum iki yılda bir yapılmaktadır ve yangın ve güvenlik sektöründeki kuruluşlar bir araya getirilmekte, yangın güvenliği konusundaki problemler tartışılmakta ve yasal düzenlemelerdeki ve standartlardaki gelişmeler ele alınmaktadır.

Ayrıca açılan sergide deprem, sabotaj, iş kazaları ve çevre risklerine karşı yangını algılayan ve uyaran yeni cihazlar tanıtılmıştır. Ayrıca yangın koruma ve önleme sistemlerindeki bugünün teknolojik gelişmeleri açıklanmıştır.

Endüstriyel yangınlar, özellikle tekstil, plastik, metal, boya, petrokimya ve gıda tesislerinde çıkmaktadır. Genelde yangın çıkış nedenleri, elektrik tesisatı problemleri, gaz sızması, malzeme veya ekipmanın aşırı ısınması, yanıcı sıvı ve gazların hatalı depolanması, kurallara uyulmaması ve periyodik bakımların yapılmamasıdır.

Hemen Teklif Alın

Randevu almak, daha detaylı bilgi edinmek yada değerlendirme talep etmek için formumuzu doldurarak size ulaşmamızı isteyebilirsiniz.

Copyright © 2020 EUROLAB Laboratuvar A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.