Copyright © 2020 EUROLAB Laboratuvar A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.

Türcert Haberler

Kuruluşumuz Avrupa Birliği Sürdürülebilir Enerji Haftası Etkinliğine Katıldı

Kuruluşumuz 17-21 Haziran 2019 tarihleri arasında Belçika’nın başkenti Brüksel’de gerçekleşen Avrupa Birliği Sürdürülebilir Enerji Haftası etkinliğine katılmıştır. Bu etkinlik, Avrupa Birliği ülkelerinde yenilenebilir enerji alanında gerçekleştirilen en büyük etkinliktir. Bu yıl söz konusu etkinlik 23-25 Haziran 2020 tarihleri arasında yine Brüksel’de yapılacaktır.

Kuruluşumuz Avrupa Birliği Sürdürülebilir Enerji Haftası Etkinliğine Katıldı

Bu etkinlik, Avrupa Birliği ülkelerinde verimli enerji kullanımı konusuna odaklanmaktadır. Avrupa Komisyonu ve enerji paydaşları tarafından düzenlenen oturumlar, sürdürülebilir enerji ağırlıklıdır ve toplantılarda, yeni politika gelişmeleri, en iyi uygulamalar ve sürdürülebilir enerji görüşleri tartışılmaktadır.

Sürdürülebilir Enerji Haftası etkinliğine, resmi kuruluş temsilcileri, enerji ajansları, sanayi birlikleri, işletmeler, sivil toplum kuruluşları ve medya temsilcileri katılmaktadır. Şehir yöneticilerinden, resmi kuruluşlardan, özel şirketlerden, araştırma kuruluşlarından, sivil toplum kuruluşlarından ve vatandaşlardan çok sayıda konuşmacı ve katılımcı etkinliğe aktif olarak katılmaktadır.

Kuruluşumuz da çeşitli faaliyetleri ile temiz, güvenli ve verimli enerjiye dayanan bir ekonomiyi desteklemektedir ve bu tür etkinliklerde yer almaktadır. Bu etkinlikler, enerji verimliliğini ve yenilenebilir enerji kaynaklarını teşvik eden paydaşlar ile tanışma, başarılı politikalar hakkında bilgi edinme ve Avrupa Birliği ülkelerinin enerji ve iklim hedeflerine ulaşmak için çabalarına şahit olma bakımından önemli bir birer fırsat olmaktadır.

Sürdürülebilir enerji geliştirilmesi birden fazla sektörü ilgilendirmektedir. Bu nedenle hafta boyunca düzenlenen etkinlikler, birbirleri ile ilgili birçok önemli konuyu içermektedir.

Hemen Teklif Alın

Randevu almak, daha detaylı bilgi edinmek yada değerlendirme talep etmek için formumuzu doldurarak size ulaşmamızı isteyebilirsiniz.

Copyright © 2020 EUROLAB Laboratuvar A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.